Ohjeet ilmoittajalle

1. Jokaisella ilmoituksen jättäjällä pitää olla tili luotuna sivustollemme. Sen voi tehdä helposti esim. tästä linkistä.

Käyttäjätunnus näkyy ilmoituksissasi, joten pidä huoli että se on edustava. “OmaFirma” on rakenteeltaan hyvä esimerkki, koska voit käyttää isoja kirjaimia, mutta et voi käyttää erikoismerkkejä tai välilyöntejä.


2. Kun olet rekisteröitynyt, mene Oma tili -> Profiilin asetukset, ja lisää firmasi/toiminimesi Y-tunnus. Tämä on pakollinen tieto kaikilla ilmoituksia jättävillä, ja ilman sitä ylläpito voi poistaa ilmoituksesi.


3. Jotta voit jättää ilmoituksen, sinun pitää ostaa vähintään yksi ilmoituspaikka. Niitä on saatavilla perus- tai Premium-versioina, 1-2 kpl paketeissa. Vaihtoehdot löydät mm. täältä.

Kun klikkaat “Osta nyt” haluamastasi paketista, painikkeen kohdalle tulee “Siirry maksamaan” -toiminto: klikkaa vielä sitä päästäksesi maksamaan. Käytössämme on kattavat Checkout-maksutavat.


4. Kun maksu on suoritettu ja saldoillesi on kertynyt ilmoituspaikkoja, mene Jätä ilmoitus -sivulle. Valitse tuoteryhmä, anna kattavasti tietoa tuotteista ja/tai myymälästäsi, laita puhelinnumero ja/tai linkki sivuillesi, sekä erityisesti: muista ladata ilmoitukseen kuva (tärkeä huomiota herättävä elementti), max. kuvakoko 2 MB.


Hieno juttu: ensimmäinen ilmoituksesi on jätetty! Seuraavat ilmoitusten jätöt ovatkin sitten vain vaiheen 3 ja 4 suorittamista.